Fatih Portakal, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda nasıl bir yönetim sergileyeceğini anlattı

Fatih Portakal, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi durumunda Türkiye'nin nasıl yönetileceği konusunda sorular sordu. Fatih Portakal, Millet İttifakı'nın bir konu üzerinde karar almasının oldukça güç olduğunu belirtti.

Fatih Portakal, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda nasıl bir yönetim sergileyeceğini anlattı

Gazeteci Fatih Portakal, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi durumunda bir konu üzerinde ortak bir karar almasının çok zor olduğunu vurguladı.

Altılı masada aylardır süren cumhurbaşkanı adaylığı krizi çözüldü. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Aday seçmek için toplanan masa ise büyük krizlere yol açtı. Meral Akşener'in masayı dağıtıp yeniden oturmasıyla birlikte Millet İttifakı'nın seçilmesi durumunda Türkiye'yi nasıl yöneteceği merak ediliyor. 

MİLLET İTTİFAKININ DURUMUNU SORGULADI 
Bu durumu sorgulayan isimlerden birisi de gazeteci Fatih Portakal oldu. Portakal, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi durumunda bir konu üzerinde ortak bir karar almasının çok zor olduğunu vurguladı.

"PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI"
Millet İttifakı'nın pamuk ipliğine bağlı olduğunu söyleyen Fatih  Portakal, eğer anlaşamazsanız ne olacak diye sordu. Fatih Portakal'ın muhalefetin iktidar olması durumunda nasıl bir yönetim sergileyeceğini anlattığı konuşmasına şöyle devam etti;

Uzlaşıyla karar alacağız diyorlar. E anlaşamazsanız ne olacak biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız? Atamalarda, kararnamelerde mesela İstanbul Sözleşmesi sıkıntılı konulardan birisi. Saadet Partisi hayır diyor, sen nasıl ikna edeceksin Saadet Partisini. Kılıçdaroğlu söz veriyor geri getireceğiz diye. İyi de bu nasıl gerçekleşecek. Ben şimdi bunların hepsini düşünüyorum. Pamuk ipliğine bağlı bir Millet İttifakı'ndan bahsediyoruz.
Depremin ardından köyün manzarası değişti Resmi Gazete'de yayımlandı Depremde TOKİ binalarını ayakta tutan özel teknik ne? Bingöl'de korkutan deprem