Fatih Portakal CHP'li delegelere seslendi: Kılıçdaroğlu'nu aday göstermeyin

Fatih Portakal, "Daha önce de hiç aday olmadım, örgüt aday gösterdi. Örgüt yeniden aday gösterirse aday olurum" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. CHP'li delegelere çağrı yapan Portakal, "Milleti düşünüyorsanız Kılıçdaroğlu'nu aday göstermeyin. İnsanları mutsuz etti, kaybeden birisinin kazanma ihtimali yok" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, kurultayda örgüt aday gösterirse genel başkan adayı olacağını söyledi.

"Ben aday olmayacağım. Daha önce de hiç aday olmadım. Hiç dilekçe vermedim. Örgüt aday gösterdi. Yapılacak kurultayda da ben aday olmak için başvurmam, dilekçe vermem." diyen Kılıçdaroğlu, "Örgüt aday gösterirse aday olurum." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal ise bu sözlerle adaylığa yeşil ışık yakan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

CHP'li delegelere çağrı yapan Portakal, "Milleti düşünüyorsanız Kılıçdaroğlu'nu aday göstermeyin. İnsanları mutsuz etti, kaybeden birisinin kazanma ihtimali yok" diye konuştu.

"BEN ÖZGÜR ÖZEL'İN UMUDUN PEŞİNDEN GİDECEĞİM"

Kılıçdaroğlu yerine CHP Grup Başkanı Özgür Özel'i işaret eden Portakal, "Bakın kendisi istemiyor çok güzel, dediğini yapın. Özgür Özel var ben adayım diyor. Yeninin peşinden gidin arkadaş, umut olun. Ben umudun peşinden gideceğim" dedi.

Eğirdir Gölü’nde kritik seviye! Öztrak'tan İYİ Parti'ye yerel seçim resti! Buket Aydın'dan Sırrı Sakık'a: Kılıçdaroğlu'nun sözlerini açıklamanın tam zamanı AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan KKTC sözleri