Fahrettin Koca'dan "İBB Başkanlığına aday" iddialarına cevap!

Yerel Seçimler için çalışmalar tüm hızıyla başlarken, gözler AK Parti'nin adayına çevrildi. Kulislerde adı İBB adaylığı için geçen isimlerden biri olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sessizliğini gazeteci İsmail Saymaz'a bozdu. Bakan Koca, "Asla gündemimde yok. Sağlık Bakanıyım." dedi.

Fahrettin Koca'dan "İBB Başkanlığına aday" iddialarına cevap!

Gazeteci İsmail Saymaz, 31 Mart 2024'te yapılacak Yerel Seçimler öncesi AK Parti'nin adayı olması beklenen isimlerden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya iddiaları sordu.

Fahrettin Koca'dan "İBB Başkanlığına aday" iddialarına cevap! - Resim : 1
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Türkiye'nin gözü Yerel Seçimlere çevrildi. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden "Yola çıkıyorum" derken, AK Parti'de ise sadece iddialar var.

Saymaz, Sözcü'deki köşesinde adaylık için adı geçenlerden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeye yer verdi.

Fahrettin Koca'dan "İBB Başkanlığına aday" iddialarına cevap! - Resim : 2

"BAKANLIĞA ODAKLIYIM"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kulislerde adı geçmesini İsmail Saymaz'a değerlendirdi.

85 milyona karşı sağlıkta sorumlu olduğunu belirten Bakan Koca, "Asla gündemimde yok. Sağlık Bakanıyım." dedi.

Fahrettin Koca'dan "İBB Başkanlığına aday" iddialarına cevap! - Resim : 3

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Bakanlığa odaklıyım. Emin ol, böyle. Benim dışımda insanlar konuşuyor. Hiç de hoşuma gitmiyor. Benim adıma birileri gündem yapıyor. Bakan olarak yapmam gereken işlerle meşgulüm. Başka bir gündemim yok. Ama sürekli böyle gündeme getiriliyor olmak, benim dışımda birtakım spekülasyonlar yapılıyor olması doğru bir şey değil. Sorumlu olduğum bir iş var. 85 milyona karşı yapmam gerekenler var. Bunlara odaklı olmak durumundayım." ifadelerine yer verdi.

Bakan Şimşek'in ziyaret ettiği esnaf o anları anlattı Yozgat'ta facia! Bu yapılsaydı daha az can kaybı yaşanırdı Deprem uzmanından Marmara depremi uyarısı! O ilçeler derhal boşaltılmalı e-Devlet rekor kırdı!