Fahrettin Altun'dan OVP açıklaması: "Türkiye Yüzyılı hedeflerimize katkı sunacağına inanıyorum"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ekonomide 2025-2027 dönemini içeren yeni Orta Vadeli Program ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Altun, "Vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak ve ekonomimizin sürdürülebilirliğini güçlendirmek amacıyla bir dizi önemli iktisadi hedefler içeren Orta Vadeli Program’ın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Fahrettin Altun'dan OVP açıklaması: "Türkiye Yüzyılı hedeflerimize katkı sunacağına inanıyorum"
  • İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ekonomide 2025-2027 dönemini içeren yeni Orta Vadeli Program ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak ve ekonomimizin sürdürülebilirliğini güçlendirmek amacıyla bir dizi önemli iktisadi hedefler içeren Orta Vadeli Program’ın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimiz tarafından bilimsel ölçütler ışığında titizlikle hazırlanan OVP’nin, sağlam temeller üzerine kurulu ekonomimizi daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacağına ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmada önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyorum." dedi.

Fahrettin Altun'dan OVP açıklaması: "Türkiye Yüzyılı hedeflerimize katkı sunacağına inanıyorum" - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "OVP" açıklaması İzmir körfezi için acil eylem planı Hatay'da Alıç Hasadı Başladı Mardin'de İki Aile Arasında Barış Sağlandı