EYT'liye müjdeli haber! Cumhurbaşkanlığından açıklama: 1-2 hafta içinde çözüme kavuşacak

Son dakika... EYT'linin merakla beklediği düzenlemeye ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan yüzleri güldüren bir açıklama geldi. Oktay, EYT ile ilgili, ''Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

EYT'liye müjdeli haber! Cumhurbaşkanlığından açıklama: 1-2 hafta içinde çözüme kavuşacak

Milyonlarca kişinin beklediği emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemede son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yıl bitmeden çözüme kavuşturulacağını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Buluşması” programında konuştu 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız.' dedi.

ERDOĞAN, 2023'E MASADAN KALDIRARAK GİRMİŞ OLACAĞIZ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili yaptığı son açıklamasında "İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız" demişti.

Türkiye'den GKRY'ye hidrokarbon tepkisi 22 ile kar geliyor 2023 bedelli askerlik ücreti kaç lira? ''FETÖ elebaşının malikanesinin kapısını çalan hala olmadı''