EYT ne zaman yürürlüğe girecek?

EYT ne zaman yürürlüğe girecek? EYT son dakika haberleri yakından takip ediliyor. 2 milyonun üstünde kişiyi kapsayan EYT için gözler düzenlemenin Meclise sunulmasında. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında EYT açıklaması yaptı. Peki, EYT ne zaman yürürlüğe girecek? EYT ne zaman Meclise sunulacak? İşte detaylar...

EYT ne zaman yürürlüğe girecek?

EYT ile ilgili haberler yakından takip ediliyor ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar, EYT ne zaman yürürlüğe girecek merak ediyor. EYT açıklaması sonrasında emeklilik başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, düzenlemenin Meclise sunulması ve EYT yasasının Resmi Gazete'de yayınlanmasını bekliyor. Peki, EYT ne zaman Meclise sunulacak? EYT ne zaman yürürlüğe girecek?

CUMHURBAŞKANI'NDAN EYT AÇIKLAMASI

Erdoğan, geçen yılın son Kabine Toplantısı'nın ardından 28 Aralık'ta yeni emeklilik düzenlemesinin müjdesini kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlatarak, "Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen, milyonlarca vatandaşımızın uzun yıllardır dile getirilen sorunlarını herhangi bir sınırlamaya gitmeksizin çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında Meclisimizin takdirine sunuyoruz." diye konuştu.

EYT ne zaman yürürlüğe girecek? - Resim : 1

EYT NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK?

EYT ile ilgili son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. 28 Aralık'ta EYT düzenlemesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yakında Meclise sunulacağı açıklaması yaptı. Yaş sınırı olmayan EYT'nin önümüzdeki günlerde Meclise gelmesi ve yasalaşması bekleniyor.

EYT
Kasım ayı işsizlik rakamları açıklandı Oruç ne zaman başlıyor? Kökünü Kurutma Operasyonu Eski AK Parti milletvekili vefat etti