"Evim Yuvan Olsun" kampanyasına ünlü isimlerden destek çağrısı

Depremzede vatandaşların barınma gereksinimini karşılamak için hayata geçirilen Evim Yuvam Olsun kampanyasına binlerce başvuru yapılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda Buket Aydın, Volkan Konak ve Nilgün Belgün vatandaşlara kampanya için destek çağrısı yaptı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından 11 şehir ciddi bir yıkımla karşı karşıya kalmıştı. Devletin bütün kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar depremin yararlarını sarmak için adeta seferber oldu.

Binlerce vatandaşın barınma sorunu için çadır kentler ve konteynerler kurulmaya başlandı. Öte yandan Evim Yuvam Olsun kampanyası ile depremzede vatandaşlara barınma yardımı başladı.

KAMPANYAYA BAŞVURU 7 BİN 792'YE ULAŞTI
Evim Yuvam Olsun kampanyası ile ev sahipleri evlerini 3 ay boyunca bedelsiz olarak depremzedelere tahsis edecekken, 1 yıl da rayiç bedelin altında kiraya verebilecek. Evim Yuvam Olsun kampanyasında başvuru sayısı 7 bin 792'ye ulaştı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

"Evim Yuvan Olsun" kampanyasına ünlü isimlerden destek çağrısı - Resim : 1

Ünlü sanatçılar ve oyunculardan da Evim Yuvam Olsun kampanyasına büyük destek geldi.

"Evim Yuvan Olsun" kampanyasına ünlü isimlerden destek çağrısı - Resim : 2

İçişleri Bakanlığı'nın "Evim Yuvan Olsun seferberliğiyle depremzedelere sıcak bir yuva ile umut olmak için" notuyla yaptığı videolu paylaşımda, sunucu Buket Aydın, sanatçı Volkan Konak, sinema sanatçısı Nilgün Belgün yer aldı.

"Evim Yuvan Olsun" kampanyasına ünlü isimlerden destek çağrısı - Resim : 3

Bu paylaşımda ünlü isimler kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanı Koca duyurdu Son dakika! Bakan Özer: Adana'da eğitim öğretimi 13 Mart'a erteliyoruz Adaylık'ta tam yetki Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artçılar devam ediyor! 2 şehirde sabah sularında depremler