Eskişehir'e yeniden adaylığını açıklayan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen'e Fatih Portakal'dan tepki

Beş dönemdir Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yılmaz Büyükerşen, altıncı dönemde de seçilmek için adaylık başvurusu yaptı. Sunucu Fatih Portakal, 86 yaşındaki Büyükerşen'e "Yeter artık, bırak git" diyerek tepki gösterdi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olmak için CHP'ye başvuru yaptı.

SEÇİLİRSE ALTINCI DÖNEMİ OLACAK

  • İlk kez 1999 yılında DSP'den seçilen ve 5 dönemdir büyükşehir belediye başkanlığını sürdüren 86 yaşındaki Büyükerşen, böylece 6'ncı dönemi için aday adayı oldu.

FATİH PORTAKAL: YETMEDİ Mİ? BIRAK GİT ARTIK

  • Sunucu Fatih Portakal, Sözcü TV canlı yayınında, Büyükerşen'e "Yeter artık" diyerek tepki gösterdi.
  • Portakal, "Yılmaz Bey evet başarılısınız, profesörsünüz, Eskişehir’e bir seviye atlattınız. Eyvallah, eyvallah da artık 86 yaşına geldiniz başkaları artık yapsın ya!" dedi.
  • Genç adaylar görmek istediklerini söyleyen Portakal, "Yetmedi mi artık yetmedi mi? Bırakın artık gençler gelsin, enerjisi olan bir şeyler yapmak isteyen insanlar gelsin. Onlara yer açmanız gerekiyor, keşke bıraksanız da gitseniz." ifadelerini kullandı.
İYİ Parti ne kadar oy kaybetti? Buket Aydın'dan İmamoğlu'na: Millet sana 'kanalize' mi olacak? İstanbul için anketler ne diyor? 21 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme: Tutuklu kalmadı