Erzurum'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Erzurum'un Aziziye ilçesinde hafriyat kamyonu ile pikabın çarpışmasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Erzurum'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Erzurum'un Aziziye ilçesinde meydana gelen üzücü kazada, hafriyat kamyonu ve bir pikabın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Kaza, M.K.A. tarafından yönetilen 53 EF 483 plakalı pikap ile İ.K. idaresindeki 06 FV 0665 plakalı hafriyat kamyonunun, Erzurum-İspir kara yolu üzerinde bulunan Üçköse Mahallesi'nde çarpışmasıyla gerçekleşti.

Olay Yeri ve Müdahaleler

Kazanın ardından durumun acil olduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Ne yazık ki, pikapta bulunan A.İ.A, B.S. ve M.B. kaza sonucunda hayatını kaybederken, sürücüler yaralandı.

Yaralıların Durumu

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ve yaralı sürücüler, ambulans helikopterle kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Pikap sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, hafriyat kamyonu ile pikabın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 1 ağır 2...

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, hafriyat kamyonu ile pikabın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 1 ağır 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ankara'da Vinç Yan Yattı: Olayda Yaralanma Yaşanmadı Bakan Fidan, Kuzey Makedonya ile ilişkilerin gelişimi üzerine açıklamalarda bulundu Çin-Afrika İşbirliği Forumu: Yeni Dönemde Ortak Gelecek Vurgusu Tekirdağ'da Tarım ve Teknoloji Günleri Kapsamında Geleneksel Yarışmalar Yapıldı