Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan bir maden sahasında öğle saatlerinde toprak kayması yaşandı. Afet sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları, 2023 Genel Seçimleri'ni hatırlatıp 'skandal' paylaşımlar yaptı. İşte detaylar...

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar

Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninin bulunduğu geniş bir alanda toprak kayması meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "9 çalışanın maalesef bu toprak kaymasından olumsuz etkilendiği yönünde bilgi var." dedi.

Ekipler, bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı. Bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına destek için çevre illerden çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar - Resim : 1

BU KADARINA DA PES!

Bazı sosyal medya hesapları, 9 kişinin kayıp olduğu maden kazasına ilişkin bölgedeki oy oranları üzerinden insanlık dışı yorumlar yaparak kullanıcıların büyük tepkisini çekti. Maden kazasını, siyasi ranta çeviren ve paylaşımlarında oy veren vatandaşlara hakaret eden kullanıcılar yaptıkları yorumlarla pes dedirtti.

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar - Resim : 2

HİLAL NESİN'DEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM!

Aziz Nesin’in gelini Hilal Nesin’in Erzincan İliç’te meydana gelen toprak kayması sonrası skandal bir paylaşımda bulundu. Nesin, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar - Resim : 3

DİĞER PAYLAŞIMLARA SÖYLENECEK SÖZ YOK!

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar - Resim : 4

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar - Resim : 5

Erzincan'daki felaket sonrası bazı hesaplardan 'skandal' paylaşımlar - Resim : 6

Maden ocağı çöktükten sonra SSR Minig’in hisseleri düştü Erzincan felaketine ilişkin bir iddia daha yalanlandı! Felaketin yaşandığı maden sahasının önceki görüntüsü CHP eski ortağından İmamoğlu hakkında 'liyakat' iddiası