Eren Erdem'den İmamoğlu ile ilgili yeni iddia: CHP'nin Bingöl aday belirleme sürecinde şaibe

Sosyal medya hesabı X'ten CHP'nin Bingöl adayı ile ilgili paylaşımda bulunan Eren Erdem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yeni bir iddiada bulundu.

Eren Erdem'den İmamoğlu ile ilgili yeni iddia: CHP'nin Bingöl aday belirleme sürecinde şaibe
  • CHP'de Özgür Özel'in, Kemal Kılıçdaorğlu'nu devirerek genel başkanlık koltuğuna oturduğu 38. Olağan Kurultayı'nın ardından parti içinde başlayan krizlerin ardı arkası kesilmiyor.
  • Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Eren Erdem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yeni bir iddiayı daha ortaya attı.
  • Sosyal medya hesabı X'ten CHP'nin Bingöl adayı ile ilgili şaibeyi aktaran Erdem, belgelerde sundu.
  • Eren Erdem'in açıklaması şöyle;
Bingöl ilimizin Kiğı ilçesinde, partimizin ilçe yönetimi kendi içinde yaptığı oylama ile, belediye başkan adayı olarak bir kadın arkadaşımızı "Şeyda Nur Gündüz'ü" belirliyor ve Genel Merkezimize bildiriyor. Ancak Genel Merkezimiz, oraya İbrahim Kudiş diye birini atıyor. SEBEBİ, sanırım İBRAHİM BEYİN PROFİL SAYFASINDA YAZIYOR… (Görseller; ilçe yönetim kurulu kararı ve karara rağmen atanan adayın Facebook profil ekran görüntüsü…)

Eren Erdem'den İmamoğlu ile ilgili yeni iddia: CHP'nin Bingöl aday belirleme sürecinde şaibe - Resim : 1

Eren Erdem'den İmamoğlu ile ilgili yeni iddia: CHP'nin Bingöl aday belirleme sürecinde şaibe - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

PKK'nın şehir yapılanmasına darbe CHP'den YSK'ya 'oy pusulası' itirazı Atatürk'ün yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan da akıma katıldı