Eren Erdem'den Fatih Altaylı'ya: Kemal Bey bilgiçliğinin zekatını verse Fatih Bey'e hazine kalır

Eren Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sorumsuz, bilgisiz, cahil, yeteneksiz' diyen Fatih Altaylı'ya Anlat Bakalım'da cevap verdi. Erdem, "Kemal Bey sadece bilgiçliğinin ve birikiminin zekatını verse Fatih Bey’in çok fazla istifade edeceği bir hazine kalır masanın üstünde” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Haberet Youtube kanalında hazırlayıp sunduğum 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programımda, gazeteci Fatih Altaylı'nın Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığı 'sorumsuz, bilgisiz, cahil, yeteneksiz' sözlerine çarpıcı bir karşılıkla yanıt verdi. Erdem, "Esas sorumsuzluk bana göre Fatih Saraç'larla beraber ‘Alo Fatih’ vakalarıyla telefonla talimat alan işler yapmaktır" dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Perinaz Yaman atamasına ateş püskürmüştü. Altaylı, "Mesela bu adam CIA eski direktörünü MİT'in başına atayabilir. Baba nasıl atadın desen, Vallahi bir arkadaşım önerdi haberim yoktu diyebilir. Rus ajanını getirir İçişleri Bakanlığına koyabilir. Böyle bir acayip adam. Bu kadar sorumsuz, bilgisiz, cahil, yeteneksiz" demişti. Altaylı'nın bu sözlerine Eren Erdem'den cevap geldi. 

Eren Erdem'den Fatih Altaylı'ya: Kemal Bey bilgiçliğinin zekatını verse Fatih Bey'e hazine kalır - Resim : 1

"KEMAL BEY BİLGİÇLİĞİNİN ZEKATINI VERSE, FATİH BEY'E HAZİNE KALIR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdem, “Kötü söz sahibinindir. Esas sorumsuzluk bana göre Fatih Saraç’larla beraber ‘Alo Fatih’ vakalarıyla telefonla talimat alan işler yapmaktır. Kendisi meslek büyüğümüzdür. Türkiye'nin şartları onu da yoruyor anlıyorum. Fatih Bey'in üslubunun kariyerini gölgelediğimi düşünüyorum. Kemal Bey sadece bilgiçliğinin ve birikiminin zekatını verse Fatih Bey’in çok fazla istifade edeceği bir hazine kalır masanın üstünde” diye konuştu.

Kaynak: haberet.com

CHP'de kazan kaynıyor! Örsan Öymen aday mı olacak? Öztürk Yılmaz'ı yaralayan şahıs: Öldürmek istemedim Bakan Hakan Fidan Oliver Varhelyi ile görüştü Kredi kartı kullananlar dikkat! Getirilecek sınırlamalar belli oldu