'Erdoğan nasıl seçildi' diyenlerin anlayamayacağı samimiyet: Bizi çekemeyen anten taksın!

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda samimi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geçtiğimiz günlerde şöyle bir yazı gördüm, 'çekemeyen anten taksın.' Bizim bu muhabbetimizi çekemeyen de anten taksın mı?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda konuştu.

Samimi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aramızda ayrı gayrı yoktur. Kimi zaman duraklarda, kimi zaman trafikte denk geldiğimizde sizlerle selamlaşırız. Sohbet eder, yolumuza devam ederiz. Geçtiğimiz günlerde şöyle bir yazı gördüm, 'çekemeyen anten taksın.' Bizim bu muhabbetimizi çekemeyen de anten taksın mı?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti;

"Gerçi onlar sandıktan çıkan mesajları alamayacak, çevirmeye çalışacak kadar ülke ve gerçeklerinden kopmuş durumdalar. Bunlara anten de fayda etmez. O yüzden uzaya İmece uydumuzu gönderdik. Hangi ayak oyunlarının içinde olduğu bizi ilgilendirmiyor. Milletimiz 14 Mayıs'ta sandıkta iradesini beyan etti. 322 vekille Cumhur İttifakı'na oyunu vererek yasamada nasıl bir tablo istediğini gösterdi."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şoför esnafına müjde! Merdan Yanardağ hakkında karar Mustafa Destici 'haketmedim' dedi, 1,5 aylık maaşını iade etti Eski CHP'liden Kılıçdaroğlu'na isyan: 40 tane milletvekili verilir mi?