Erdoğan düşmanlığı Ayşenur Arslan'da gıcık yaptı! Canlı yayında çarpıcı sözler

Azerbaycan'daki gelişmeleri Halk TV'de aktaran Tuğrul Allahverdili'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övmesi üzerine sunucu Ayşenur Arslan'ı öksürük tuttu. "Ses yine gitti" diyen Arslan, "Erdoğan'dan bahsedince böyle oluyor" ifadeleriyle Erdoğan düşmanlığını dışa vurdu.

Halk TV, Azerbaycan'ın Ermenistan'a karşı düzenlediği operasyonların detaylarını Tuğrul Allahverdili'den canlı aktardı.

Erdoğan düşmanlığı Ayşenur Arslan'da gıcık yaptı! Canlı yayında çarpıcı sözler - Resim : 1

"ERDOĞAN MASANIN BAŞINDA OLMALI" SÖZLERİ YETTİ

Halk TV'deki Medya Mahallesi programının sunucusu Ayşenur Arslan, Tuğrul Allahverdili'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri üzerine canlı yayını bitirdi.

Allahverdi yayında, "Bir barış masası kurulacaksa, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan o masanın başında olmalıdır. Bu savaşta Türkiye bizim yanımızda oldu. Türkiye'nin olması şarttır. Azerbaycan bunu olumlu karşıladı." dedi.

Erdoğan düşmanlığı Ayşenur Arslan'da gıcık yaptı! Canlı yayında çarpıcı sözler - Resim : 2

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞINI DIŞA VURDU

Bu sözler üzerine Ayşenur Arslan canlı yayını bitirdi ve öksürmeye başladı. Sesi de kısılan Arslan, "Ses gitti yine. Erdoğan'dan bahsedince böyle oluyor" diyerek su içti.

Bakanlık, Atatürk'e hakarete ortak olan Kuveytli yazar için harekete geçti Kılıçdaroğlu asansörde mahsur kaldı Fırat Kalkanı'nda 5 teröristin etkisiz halel getirildi Dünya basını Erdoğan'ı konuşuyor