Enver Aysever'in algı operasyonu ti'ye alındı! Ofsayt ve penaltıya da Erdoğan karar veriyor

Muhalif gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında iftira sırasına girerken en ilginç olanı Enver Aysever'den geldi. Aysever'in algı operasyonu çalışması o kadar gayri ciddi bulundu ki ti'ye alındı. Sosyal medyada canlı yayın yapan Enver Aysever, ofsayt ve penaltıda VAR'a giden hakemlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklediğini ve kararı onun verdiğini iddia etti.

Enver Aysever'in algı operasyonu ti'ye alındı! Ofsayt ve penaltıya da Erdoğan karar veriyor

Enver Aysever sosyal medyadan yaptığı canlı yayından akıllara zarar bir iddiada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle Süper Lig'i takip ettiğini bilen Enver Aysever, bunun üzerinden bir algı operasyonu başlattı.

Enver Aysever'in algı operasyonu ti'ye alındı! Ofsayt ve penaltıya da Erdoğan karar veriyor - Resim : 1

"HAKEMLER ONUN KARARINI BEKLİYOR"
Muhalefet yandaşı olmasının yanı sıra çeşitli iftiralarıyla gündemden düşmeyen Enver Aysever, bu kez adeta boyut atladı.

Enver Aysever sosyal medyadaki canlı yayınında, "Televizyonda bir gün itirafta bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ofsayt ve penaltı kararları konularında VAR kararlarını izliyormuş. Hani garibim hakemler 4-5 dakika bekliyor ya, işte orada saraya bağlanıyorlar, saray izliyor ve karar veriyor. Ondan sonra dönüyor hakemler karar veriyor. Yani hakemlerin beklemesinin sebebi yeteneksiz olmalarından değil." dedi.

Enver Aysever'in algı operasyonu ti'ye alındı! Ofsayt ve penaltıya da Erdoğan karar veriyor - Resim : 2

Bununla da yetinmeyen Enver Aysever, "Galiba önüne bir laptop getiriyorlar, 'Sayın Cumhurbaşkanım maçta bir ofsayt ya da penaltı pozisyonu var karar veremediler' mi diyorlar. Sayın Erdoğan ofsayt konusunda kararlı olduğu için bu ofsayt bu değil diyordur." şeklinde konuştu.

Enver Aysever'in algı operasyonu ti'ye alındı! Ofsayt ve penaltıya da Erdoğan karar veriyor - Resim : 3

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Çoktan hayata geçirdik İkinci turda kime destek verecekler? HDP ve Yeşil Sol Parti kararını açıkladı Haluk Bayraktar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki! Konda Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için anket sonucunu açıkladı!