Enver Aysever'den 'Tonton Dede' imajı çizilen Kemal Kılıçdaroğlu hakkında flaş sözler! Kincidir, paramparça eder...

Gazeteci Enver Aysever, Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nu Kemal Kılıçdaroğlu konusunda uyardı. "Sen de tanıyorsun ben de. Kılıçdaroğlu kincidir" diyen Aysever, "Tuzak kuranları bitirmeden bu defteri kapatmaz. Eline düştüğün zaman paramparça eder" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun medyadaki destekçilerinden Enver Aysever, YouTube kanalında gündemi değerlendirdi. Gazeteci Aysever, Halk TV-CHP kavgasında Cafer Mahiroğlu'na eleştirilerde bulundu.

"KILIÇDAROĞLU KİNCİDİR"

Gazeteci Enver Aysever, YouTube kanalında Kılıçdaroğlu'nun tuzak kuranlardan intikam alıp koltuğunu bırakacağını söyledi.

Aysever yaptığı canlı yayında, "Fatih Altaylı'ya kendini sevdirmek için kırk takla atıyorsun. Sen de biliyorsun ben de. Kemal Kılıçdaroğlu kinci. Eline düştüğün zaman adamı paramparça eder. CHP koltuğu Kılıçdaroğlu için artık önemli değil. Bence bırakacak orayı." şeklinde konuştu.

Aysever sözlerine şu ifadelerle devam etti;

"Ama kendisine tuzak kuranları, seni, Meral Akşener'i, Ekrem İmamoğlu'nu, Özgür Özel'i Muharrem Erkek'i bitirmeden bu defteri kapatmaz. Yaz bunu kenara. Burnundan getirmeden, sizin canınıza okumadan bitirmez. Kılıçdaroğlu bu işlerde hem Özgür Bey'den hem Meral Hanım'dan hem de Ekrem Bey'den bin kat daha zekidir."

Kaynak: haberet.com

Beykoz'da korkutan orman yangın Tanju Özcan CHP'den ihraç edildi Külliye'de Filistin diplomasisi Okyanus sıcaklığı jakuzi ile aynı seviyelerde