Enver Aysever'den çok konuşulacak sözler: İmamoğlu adaylık için bir ay önce WhatsApp grubu kurdu

Ekrem İmamoğlu, dün hapis cezası ve siyasi yasak aldıktan sonra Saraçhane'de düzenlediği mitingde adaylık sinyalleri verdi. CHP'li Enver Aysever ise bugün çok konuşulacak iddialarda bulundu. Aysever "İmamoğlu adaylık için bir ay önce WhatsApp grubu kurdu" dedi.

Enver Aysever şunları söyledi:

"500 KİŞİLİK WHATSAPP GRUBU"
"Bana gelen bilgi kesin bilgidir. İçinde hiçbir tartışma yoktur. Her şeyi olup bitenleri böyle dinleyin. Ekrem İmamoğlu'nun ekipleri, bundan çok uzun bir zaman önce bir organizasyon yapıyorlar, organizasyonun adı WhatsApp grubu kurmak. Bu WhatsApp grubu bir anda hareketleniyor. Ekrem İmamoğlu'nun neler yapacağına dair bilgiler gönderiliyor. Bu grubun içerisinde 500 kişi var. Grubun adı her şey çok güzel oldu. Grubun içersinde Erdem Gül'den Alper Taş'a, Çetin Çapan'a kadar bütün belediye başkanları var. Örgütlü bir şekilde herkes burada bulunuyor. Bu süreçte etkisi olacak herkese propaganda yapılıyor.

ARALARINDA KAFTANCIOĞLU DA VAR
Canan Kaftancıoğlu da bu whatsApp grubunda var. Canan Kaftancıoğlu bu whatsapp grubundaki mesajların hiçbirisini okumuyor. Zaten bu gruptaki kişilerin hepsi Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Eğer bir il başkanı bu grubun içerisinde yer almışsa ve böyle bir organizasyon yapılmışsa bunun gizli kapaklı olduğu düşünülemez. Çünkü bütün bilgiler Kemal Kılıçdaroğlu'na gidecektir."

"Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" Akşener: Zulüm sizinse sandık bizimdir Halk TV Davutoğlu'nun konuşmasını yarıda kesti AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den İmamoğlu açıklaması