Bakan Bayraktar İsrailli mevkidaşı ile görüştü

Türkiye teknoloji ve sanayide olduğu gibi enerjide de büyümeye devam ederken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar bugün İsrailli mevkidaşı Israel Karz ile gerçekleştirdiği kritik görüşmesini sosyal medyada "Görüşmede, doğal gaz başta olmak üzere enerji alanındaki ikili ve bölgesel iş birliği imkanlarını değerlendirdik." ifadeleri ile paylaştı.

Bakan Bayraktar İsrailli mevkidaşı ile görüştü

Seçimlerden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye, diplomasi trafiğine de son sürat devam ediyor.

İsrail'in Türkiye ile enerji anlaşması yapacağı haberlerinin çıkmasının ardından gözler ikili görüşmelere çevrilmişti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayktar, sosyal medya hesabında İsrail Enerji Bakanı Israel Katz ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesini X hesabında şu ifadeler ile duyurdu:

"İsrail Enerji Bakanı Sn. Israel Katz ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmede, doğal gaz başta olmak üzere enerji alanındaki ikili ve bölgesel iş birliği imkanlarını değerlendirdik. Sayın Katz’ın yaptığı davet kapsamında en kısa sürede İsrail ziyaretimizi de gerçekleştirmeyi planlıyoruz."

 

İstanbul Sultangazi'deki yangın kontrol altına alındı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı ailesine ziyaret Bakan Hakan Fidan İran'dan Kerkük mesajı verdi! Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST'te dikkat çeken konuşma