Ekrem İmamoğlu'ndan eski rakibi Murat Kurum'un Bakanlık görevine geri dönmesine ilk yorum

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde 1 milyon oy fark attığı Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması ile ilgili paylaşım yaptı. Tepkisi merak edilen Ekrem İmamoğlu, "Yerel seçimde İstanbul'da yarıştığımız Sayın Murat Kurum'a, yeniden atandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan eski rakibi Murat Kurum'un Bakanlık görevine geri dönmesine ilk yorum
  • 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da birbirine rakip çıkan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hemen hemen 1 milyon oy fark atmayı başardığı Murat Kurum, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile önceki gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atandı.

YAPACAĞI YORUMU MERAK KONUSU OLDU

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla aylar sonra yeniden bakanlığa geri dönen Murat Kurum içinse Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı yorum merakla bekleniyordu.

"ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM"

  • Dün akşam saatlerinde X sosyal medya platformundaki hesabından bir paylaşım yapan İmamoğlu "Yerel seçimde İstanbul'da yarıştığımız Sayın Murat Kurum'a, yeniden atandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan eski rakibi Murat Kurum'un Bakanlık görevine geri dönmesine ilk yorum - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kanada Büyükelçisi değişti: İşte atama listesi Eski belediye başkanı silahlı kavgada hayatını kaybetti "Ulusal güvenliğimiz için gerekli önlemleri almaktan da çekinmeyiz" Şanlıurfa'da 14 milyon lira ceza kesildi