Ekrem İmamoğlu'ndan 'değişim' göndermeli karne paylaşımı

Tarihi seçimden yenilgiyle ayrılan CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. İstifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve danışmanlarının görevine son verdi. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Kılıçdaroğlu'nun değişime gitmesi gerektiğini her seferinde dile getirmeye başladı. İmamoğlu 19 milyon öğrencinin karne aldığı gün yayınladığı karne mesajında da Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP'de genel başkanlık için koltuk savaşları başladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce "baba-oğul" pozları veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Mayıs seçimlerinin ardından adeta koltuk için kılıçları çekti.

Tüm MYK ve danışmanlarını görevden alan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "koltuğu bırak" çağrılarına "mücadeleye devam edeceğim" diyerek adeta meydan okudu.

CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerden sonra "değişim" çıkışı yaparak Kılıçdaroğlu'na mesaj göndermeye devam ediyor. 

İmamoğlu son olarak bugün 19 milyon öğrencinin karne alıp yaz tatiline girdiği günde yayınladığı mesajda Kılıçdaroğlu'na da gönderme yaptı.

İmamoğlu paylaşımında, "Karnelerini alan tüm çocuklar; hepinizi çok seviyoruz. Bazen notlarınız istediğiniz gibi olmayabilir, sakın üzülmeyin. Bir sonrakine hazırlanın. Unutmayın; gönülden isterseniz ve sıkı çalışırsanız her şeyi değiştirebilirsiniz" dedi.

Galatasaray, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti CHP'den Abdüllatif Şener’e tepki Ataklı yine Togg'u hedef aldı Öğretmenin skandal hareketine Bakan Tekin'den tepki!