Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu adeta topa tutmuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sessiz kalırken, İmamoğlu da kaçamak cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hüsrana uğrayan muhalefette sözlü tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği sözleri gündem olmuştu. Eleştiri oklarından nasibini alanlar biri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akşener'in sözlerinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU CEVAP VERMEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada, "Nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Önce ben, önce şahsım diyenlerle uğraştık. Biz milletimizin geleceği için şahsi çıkarlarımızdan vazgeçtik, koltuğundan başka hiçbir şey düşünmeyenlerle uğraştık. Olmadı, olamadı, olduramadık. 2023 seçimlerindeki yenilgiye maalesef engel olamadık" diyerek Kılıçdaroğlu'na yüklenmişti.

Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler - Resim : 2

Akşener'in sözleri üzerine açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Sayın Akşener'in sözlerinin yorumuna dayalı soruları yanıtlarsam Sayın Akşener'e saygısızlık yapmış olurum, nezaketsizlik yapmış olurum" şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler - Resim : 3

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU DA KAÇAMAK CEVAP VERDİ

Millet İttifakı ortaklarından Akşener'in eleştirdiği isimlerden biri de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ydu.

Akşener, "Onlara bu ateşten gömleği giydiremediğim için herkesten özür diliyorum. Allah'ım şahittir ki, ne yaptıysam seçimleri kazanmak için yaptım. Keşke herkes bizler kadar fedakar, yürekli olabilseydi. (Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı önermişti) Maalesef olamadılar." diyerek tepki göstermişti.

Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler - Resim : 4

7 ay sonra yapılacak Yerel Seçimler için İBB'ye yeniden aday olması beklenen İmamoğlu'na Akşener'in sözleri hatırlatıldı.

Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutan Meral Akşener'e cevap veremedi! Kaçamak sözler - Resim : 5

CHP'li İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak." diyerek cevap verdi. Akşener ile görüşme yapıp yapmadığına ise İmamoğlu, "Biz her zaman görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Herkese Audi veren Meclis SAADET'e Toyota önerdi Haberet.com TEKNOFEST için Ankara'da! ABD'de ezan artık yüksek sesle okunacak KIZILELMA, Gökbey, AKINCI ve Hürkuş'a yoğun ilgi! TEKNOFEST'te ince mesaj