Düşmana korku salan Türk SİHA'sı Bayraktar TB2 bir ülkeye daha satılacak! Kuveyt ile anlaşma yapıldı

Türk SİHA'sı Bayraktar TB2, ordunun terör operasyonlarında, Azerbaycan'ın Karabağ zaferinde ve Ukrayna'nın Rusya'ya direnmesinde gösterdiği performansla dünyanın dikkatini çekti. Dış basın tarafından "oyun değiştirici olarak tanımlanan" Bayraktar TB2'nin bir ülkeye satılacağı açıklandı. Baykar Teknoloji tarafından yapılan duyuruda Kuveyt ile anlaşmanın yapıldığı belirtildi.

Düşmana korku salan Türk SİHA'sı Bayraktar TB2 bir ülkeye daha satılacak! Kuveyt ile anlaşma yapıldı

Dünyanın hayranlıkla takip ettiği Bayraktar TB2 SİHA, bir ülkeye daha satılacak. Baykar tarafından yapılan açıklamada, Kuveyt ile anlaşma yapıldığı belirtildi.

Düşmana korku salan Türk SİHA'sı Bayraktar TB2 bir ülkeye daha satılacak! Kuveyt ile anlaşma yapıldı - Resim : 1

TÜRK SİHA'LARINA HAYRAN KALDILAR

Baykar tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen Bayraktar TB2 SİHA Kuveyt'e ihraç edildi. Kuveyt, Bayraktar TB2'nin ihraç edildiği 30. ülke oldu.

siha kuveyt

Savunma sanayiinde yerli ve milli teknolojiler dünyada ses getirmeye devam ediyor. Baykar tarafından üretilen yerli ve milli SİHA Bayraktar TB2'nin 30. ülkeye ihracatı gerçekleşti.

Baykar tarafından duyurulan süreçte, ABD'den, Avrupa'dan ve Çin'den firmaların da yer aldığı, kazananın Bayraktar TB2 olduğu belirtildi.

Düşmana korku salan Türk SİHA'sı Bayraktar TB2 bir ülkeye daha satılacak! Kuveyt ile anlaşma yapıldı - Resim : 3

SİHA
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine Hakan Fidan ve Ömer Çelik katılacak Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Herkesin içine sinecek Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün görüştü Kılıçdaroğlu yeniden aday olacak mı?