Dünyanın En Uzun Adamı Sultan Kösen Dubai'de Çöl Safari Yapıyor

Mardinli Sultan Kösen, Dubai'de ATV ile çöl safarisi yaparak büyüleyici anlar yaşadı.

Dünyanın En Uzun Adamı Sultan Kösen Dubai'de Çöl Safari Yapıyor

Sultan Kösen, 2 metre 51 santimetre boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki ünvanını 15 yıldır elinde bulunduruyor. Mardin'in Derik ilçesindeki Dede köyünde yaşayan Kösen, son olarak Dubai'de düzenlediği gezisinde birçok farklı deneyim yaşadı.

Burc Halife ve ATV Safari

Dubai'ye 13 Eylül'de giden Kösen, başlangıçta takım elbise ile gezmesine rağmen daha sonra geleneksel Arap kıyafetleri ile şehri keşfetmeye devam etti. Ziyareti sırasında, 828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun gökdeleni olan Burc Halife'yi de gördü.

Dünyanın her yerinden gelen turistlerin ilgi odağı olan Sultan Kösen, aynı zamanda ATV ile çölde safari yaparak adrenalini doruklarda yaşadı. Gezi esnasında hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Kösen, herkesi Türkiye'ye davet etti.

Kösen, kısa süre önce 128 ülkede 500'den fazla ziyaret gerçekleştirmesi ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Dubai'deki bu keyifli geziyi ise sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyuyla

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyuyla "dünyanın en uzun adamı" ünvanını koruyan Sultan Kösen, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde çöl safarisi yaptı.

Kaynak: AA

Bakan Yerlikaya'dan Narin sorusuna ilginç tepki Hakkari'de uçak pistten çıktı Babasına saldıran ayıyı öldürdü PKK'dan kaçan 1 terörist hudut karakolumuza teslim oldu