Bostancı Dudullu metrosu açılış tarihi belli oldu

Bostancı Dudullu metrosu açılış tarihi belli oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, merakla beklenen Dudullu Bostancı metrosu açılışını duyurdu. Metro, Bostancı - Dudullu arasında Ataşehir, Ümraniye'den geçecek ve birçok metro ile bağlantısı olacak. Peki, Bostancı Dudullu metrosu ne zaman açılacak?

Bostancı Dudullu metrosu açılış tarihi belli oldu

İstanbul Anadolu Yakası'nda önemli bir yeri olacak Bostancı Dudullu metrosu, ilk olarak 1 Ocak 2023'te açılacağı duyurulmuştu. Fakat açılış, çeşitli nedenlerden dolayı ertelendi. Metroyu kullanmak isteyen vatandaşlar, Bostancı Dudullu metrosu ne zaman açılacak merak ediyordu. Ekrem İmamoğlu, Dudullu Bostancı metrosu açılışı tarihini duyurdu.

BOSTANCI DUDULLU METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?

Ertelenen Bostancı Dudullu metrosunun 6 Ocak 2023'te açılacağı duyuruldu. Metro, 6 Ocak Cuma günü saat 11.00'da Bostancı İstasyonunda yapılacak.

Bostancı Dudullu metrosu açılış tarihi belli oldu - Resim : 1

Bostancı Dudullu Metro Hattı İstasyonları

Bostancı
Emin Ali Paşa
Ayşekadın
Kozyatağı
Küçükbakkalköy
İçerenköy
Kayışdağı
Mevlâna
İmes
Modoko
Dudullu
Huzur
Parseller

Bostancı Dudullu metrosu açılış tarihi belli oldu - Resim : 2

Entegre Olunan Hatlar

Dudullu istasyonunda M5 Üsküdar-Çekmeköy metro hattı ile, Kozyatağı istasyonunda M4 Kadıköy-Tavşantepe metro hattı ile, Mevlana istasyonunda Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı ile,
Bostancı istasyonunda ise Marmaray işletmesi ile aktarma yapılabilecektir.

Cesar: Ödül almak bir yana törene bile katılamayacaklar Özel hastalıklar nedeniyle cezalar hafifletilecek Öğretmen maaşları ne kadar olacak? Zamlı polis maaşı ne kadar olacak?