Dolandırıcılıkta yeni yöntem: Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçmen kaydı doğrulama hizmetini e-posta üzerinden gönderdiği öne sürüldü!

14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla beraber siber suçlar da artış gösterdi. 'Oltalama e-postası' denilen yolla, seçmenler dolandırılmak istendi. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçmen kaydı doğrulama hizmetini e-posta üzerinden gönderdiği öne sürüldü ve birçok kişiye 'seçmen kaydı doğrulama' başlığı ile mail atıldı.

Dolandırıcılıkta yeni yöntem: Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçmen kaydı doğrulama hizmetini e-posta üzerinden gönderdiği öne sürüldü!

YSK'nın seçmen kaydı sorgulama işlemine ilişkin e-posta gönderdiği iddia edildi. Birçok kişiye gönderilen e-posta ile 'seçmen kaydı doğrulanacağı' öne sürüldü.

Seçimlerin yaklaşması ile beraber siber suçlar da artış gösterdi. 'Oltalama e-postası' denilen yolla, seçmenler dolandırılmak istendi. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçmen kaydı doğrulama hizmetini e-posta üzerinden gönderdiği öne sürüldü ve birçok kişiye 'seçmen kaydı doğrulama' başlığı ile mail atıldı.
İddiaya göre kişiye özel gelen e-postadaki bağlantıya tıklandığında, seçmen kaydı doğrulanıyordu.
Ancak e-postaların gönderildiği adresin YSK'nın resmi internet sitesi ile ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.

SADECE YSK VE E-DEVLET ÜZERİNDEN
Seçmen kaydı sorgulama işlemi, YSK’nın internet sayfasından ve E-devlet üzerinden gerçekleştirilebilir.

Galeria Sitesi'nin müteahhidi Ankara'da yakalandı Bir istifa çağrısı da Cumhur İttifakı ortağından Kılıçdaroğlu'ndan 'Ergin' cevabı: Onlar ayrı partiler biz ayrı partiyiz Kaftancıoğlu hakkında mütalaa açıklandı!