Hediye Güran Tutuklandı: Narin Güran Davasında Tutuklu Sayısı 12'ye Çıktı

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran davasında Hediye Güran tutuklandı, toplam tutuklu sayısı 12'ye yükseldi.

Hediye Güran Tutuklandı: Narin Güran Davasında Tutuklu Sayısı 12'ye Çıktı

Diyarbakır merkezli yürütülen soruşturma kapsamında Hediye Güran, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili olarak tutuklandı. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedenine ulaşılmış olan Narin Güran davası sürmekte.

Soruşturma Süreci

Narin Güran’ın ailesinin yaşadığı Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde meydana gelen olayın ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen soruşturmada Hediye Güran'ı gözaltına aldı. Hediye Güran, adliyeye sevk edilerek sorgulanmasının ardından "Kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklanma talebiyle hakim karşısına çıktı.

Tutuklu Sayısı Arttı

Daha öncesinde, Narin Güran'ın amcası Fuat Güran, "Suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanmıştı. Hediye Güran'ın tutuklanmasıyla birlikte bu soruşturma kapsamındaki tutuklu sayısı toplamda 12'ye yükseldi.

Devam Eden Süreç

Soruşturma süreci, diğer tutuklular ve olayla ilgili detaylarla ilgili olarak devam etmekte. Mahkeme süreci hakkında daha fazla bilgi bekleniyor.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına...

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hediye Güran, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Güran, jandarma tarafından cezaevine götürülmek üzere adliyeden alındı.

Murat Kurum Mansur Yavaş'ı kabul etti Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti Artvin-Hopa Kara Yolunda Çökme Türkiye dünyanın en büyük İHA-SİHA tedarikçisi oldu