Diyanet İşleri Başkanlığı, Yalova'da Yeni Müftülük Binası Açılışını Gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yeni müftülük binasını hizmete açarak toplumsal değerlere vurgu yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Yalova'da Yeni Müftülük Binası Açılışını Gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yeni müftülük binasının açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Toplumsal Değerlere Vurgu

Erbaş, müftülüklerin sosyal hayatta önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak, "Dini ve manevi sıkıntısı olan herkes müftülüğümüze başvurabilir. Burada çalışan hocalarımız, toplumumuzun sorunlarına çare arama gayreti içinde olacaklar" şeklinde konuştu.

"Peygamberlerin Varisi Olmak"

Erbaş, Peygamber varisi olduklarını belirterek, müftülüklerin de Mescidi Nebevi'nin devamı olduğunu ifade etti. "Ülkemizde 1003 farklı müftülükle hizmet veriyoruz" dedi.

İyi Bir Toplum İçin Çalışıyoruz

Yalova'daki açılışta, gençlere yönelik projeler ve Kur'an kursları hakkında bilgi veren Erbaş, iyi ve huzurlu bir toplum için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. "Derdi olan vatandaşlarımız, çekinmeden müftülüğümüze gelsin" diyerek topluma davette bulundu.

Yalova Valisi Hülya Kaya, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy'un da katıldığı açılışta, kurdele kesimiyle yeni müftülük binası gezildi. Ayrıca Erbaş, tören öncesinde Yalova Valiliği'ni de ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde müftülüğün yeni hizmet binasının...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde müftülüğün yeni hizmet binasının açılış töreninden önce Yalova Valiliği'ni ziyaret etti ve Şeref Defteri'ni imzaladı.

CHP'de tüzük kurultayı: Genel başkan da ön seçime girecek Kılıçdaroğlu tüzük kurultayına katılmadı Filistin'e Boyanmak sergisi Üsküdar'da açıldı İsrail yanlısı avukatlardan UCM Başsavcısına baskı