Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrailli bakana sert yanıt

Dışişleri Bakanlığı, "İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Cumhurbaşkanı'mızı hedef alan seviyesiz paylaşımını, ancak soykırım suçlamasıyla yargılanan bir devletin yetkilisi tarafından benimsenecek bir üslup olarak değerlendiriyoruz." ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrailli bakana sert yanıt

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımın "seviyesiz" olduğu belirtilerek, bu tür iftira ve yalanların İsrail'in işlediği suçları örtbas etme çabasının bir parçası olduğu kaydedildi.

Yapılan açıklamada, “İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan seviyesiz paylaşımını, ancak soykırım suçlamasıyla yargılanan bir devletin yetkilisi tarafından benimsenecek bir üslup olarak değerlendiriyoruz. Bu tür iftira ve yalanlar, İsrail'in işlediği suçları örtbas etme çabasının bir parçasıdır. Türkiye, adalet ve barış için mücadele etmeye devam edecektir” denildi.

Kaynak: Ajanslar

Estonya Cumhurbaşkanı Karis Türkiye'ye geliyor Almanya'da çifte vatandaşlık yasası yarın yürürlüğe giriyor Volkan Demirel, babasını son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı Karar çıkmadı: 'Gar katliamı davası' 1 Temmuz'a ertelendi