Bakanlık İsveç'teki provokasyonu kınadı: Üstlendikleri taahhütlerini hatırlatmak isteriz

Dışişleri Bakanlığı, İsveç'in başkenti Stockholm'de toplanan terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının gerçekleştirdiği alçak provokasyonu yaptığı yazılı açıklama ile kınadı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada İsveç'e PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek bağlamında üstlendiği taahhütlerini hatırlattı.

Bakanlık İsveç'teki provokasyonu kınadı: Üstlendikleri taahhütlerini hatırlatmak isteriz

Dışişleri Bakanlığı, İsveç'in başkenti Stockholm'de toplanan terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının gerçekleştirdiği alçak provokasyonu yaptığı yazılı açıklama ile kınadı.

 

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Stokholm'de bugün (5 Ağustos) düzenlenen bir etkinlikte, bir kez daha, PKK iltisaklı bir grubun terör örgütü sembolleriyle propaganda yapmasına ve Sayin Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin eylemde bulunmasına müsaade edilmesini en ağır şekilde kınıyoruz. İsveç'in PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek bağlamında üstlendiği taahhütlerini hatırlatmak isteriz.

 

Kılıçdaroğlu: Asıl zammı göreceksiniz Bakan Fidan, Blinken ile görüştü İstanbul Valisi'nden taksi sorununa çözüm önerisi Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakanı ile görüştü