Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı Ankara'nın en gözde ve yüksek güvenlikli sitesinde hırsızlık olayı yaşandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat da dahil olmak birçok milletvekili, siyasetçi ve iş insanının oturduğu Ankara'nın en gözde güvenlikli sitesine hırsız girdi. Güvenliğin üst düzeyde olduğu bölgede yaşanan olayla ilgili Ankara Emniyeti'nin güvenlik önlemlerini artıracağı belirtildi. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor

Birçok milletvekili, siyasetçi ve iş insanının oturduğu ve aralarında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın da yaşadığı sitede hırsızlık olayı yaşandı.

Ankara Masası'ndan Onur Çetinkaya'nın haberine göre, özel güvenlik önlemleri ile korunan Bakan Fidan'ın evine 100 metre mesafede gerçekleşen hırsızlık olayı sonrası Ankara Emniyeti'nin güvenlik önlemlerini artıracağı belirtildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 1

Olayı yaşayan ev sahibi Prof. Dr. Murat Çakmak, hırsızla göz göze geldiği anları anlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Hırsızlık hadisesi dün gece yaşandı. Bizim sitemiz özel güvenlikle korunan bir site ayrıca evin dışında güvenlik kameraları bulunuyor. Her villa yüksek duvarlarla çevrilidir."

 "YÜZÜNDE SİYAH MASKE VARDI"

Çakmak, gece olayın gerçekleştiği saatlerde havanın oldukça rüzgarlı olduğunu belirterek seslere uyandığını belirtti. Ayrıca Çakmak, şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece oldukça rüzgarlıydı. Geç saatlerde gelen seslere uyanıp kontrol ettim camdan dışarıya baktım bir tuhaflık yoktu. Tekrar yattım bu kez bir şeyin düştüğünü duyduk. Eşimle beraber koridora çıktığımızda hırsızla karşılaştık. Bizi görünce hemen kaçtı yüzünde siyah maske vardı. Çevik biriydi demir kapının üzerinden atlayıp kaçtı. Site çok güvenli diye biliyorduk ama güvenlik zafiyeti olduğu ortada. Hırsızla karşılaşmamız iyi olmadı. Gece hem güvenliğe hem 155’e haber verdik. Güvenlik peşinden koştu ama şu ana kadar sonuç çıkmadı. Emniyet birimleri gelip ifade aldılar olay yeri incelendi parmak izi taraması yapıldı incelemeler devam ediyor."

 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 2

GÜVENLİK KONUSUNDA KOMŞULARINI UYARDI

Uzun süredir aynı sitede oturduklarını söyleyen Murat Çakmak, güvenlik konusunda komşularını uyardığını anlattı. Hırsızlık hadisesinde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 3

SİTEDE TANINMIŞ İSİMLER OTURUYOR 

Başkentin en gözde ve güvenlikli villalarından oluşan sitesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Ankara’nın saygın iş insanları oturuyor.

Alacaatlı Mahallesindeki TOKİ Milletvekili konutlarına yakın olan sitenin çevresinde çok sayıda milletvekili ve siyasetçinin konutu bulunuyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 4

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILACAK

Güvenliğin üst düzeyde olduğu bölgede yaşanan olayla ilgili Ankara Emniyeti'nin güvenlik önlemlerini artıracağı belirtildi. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 5

Site içerisinde yer alan villalar iki bin metrekare arsa alanına, bina olarak 660 metrekare alanına sahip.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 6

Ultra lüks villalarda güneş enerji sistemi yer alırken, binada 7 oda, 2 salon, 6 banyo, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, açık ve kapalı otopark ve kış bahçesi bulunmakta.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yaşadığı siteye hırsız girdi! Sitede tanınmış isimler oturuyor - Resim : 7

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklamalar 'Atatürk'ü kullanmak' değil de ne! Mustafa Kemal'e benzeyen şahıs para karşılığı... Refah Sınır Kapısı yeniden açıldı Bakan Şimşek'ten açıklama! "2026'da enflasyonu tek haneye düşüreceğiz"