Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'le görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan'da diplomatik temaslarda bulundu. Bakan Fidan en son olarak Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından kabul edildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'le görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından kabul edildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'le görüştü - Resim : 1

BAŞBAKAN DENKOV İLE GÖRÜŞTÜ

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Fidan'ın, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da, Başbakan Denkov ile görüştüğü belirtildi.

Fidan, Bulgaristan Ulusal Meclisi'nde ise Meclis Başkanı Rosen Jelyazkov, Dış Politika Komisyonu Başkanı Boyko Borisov, Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Delyan Peevski ve Değişime Devam Partisi Eş Başkanı Kiril Petkov ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'le görüştü - Resim : 2

BULGARİSTAN ULUSAL MECLİSİ'NDE

Bakan Fidan, Bulgaristan Ulusal Meclisi'nde Meclis Başkanı Rosen Jelyazkov, Dış Politika Komisyonu Başkanı Boyko Borisov, Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Delyan Peevski ve Değişime Devam Partisi Eş Başkanı Kiril Petkov ile bir araya geldi.

<video controls="controls" width="1200" height="600">

Kaynak: AA

İstanbul'da da hissedilen deprem oldu! Cevdet Yılmaz: Halk muhalefetin belediyeciliğini gördü Can Atalay'dan ilk yorum! Eşini boğarak öldürdü