Dışişleri Bakanı Fidan açıkladı: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü!

FETÖ örgütünün lideri Fetullah Gülen'in ölümü ile ilgili iddialar yeğeni ve bazı örgüt üyeleri tarafından doğrulanmıştı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gülen'in ölümünün ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Ölümünü istihbarat kaynaklarımız doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz" dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan açıkladı: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü ile ilgili yaptığı açıklamada "FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımızda doğruluyor." sözleriyle iddiaları doğruladı.

"ÖLÜMÜ BİZDE REHAVET YAPMAZ"

Bakan Fidan, örgütle mücadeleye devam edeceklerini söylerken, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadele ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Ölümünü istihbarat kaynaklarımız doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduğu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecekler.

Bu örgüt şimdi yurt dışında istihbarat servislerinin ellerinde büyük bir zillet içerisinde kendi milletlerine karşı bir silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölüm vesilesiyle, onların üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım. Kendilerini bu yanlış yoldan vazgeçmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür Fetullah Gülen için rahmet diledi Gülen'in cenazesi kaçırılabilir TRT spikeri Fetullah Gülen'in ölümünü böyle duyurdu Cesur savcı fotoğraf karesinde