Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! "El konulan araçları geri isteyeceğiz"

İstanbul merkezli soruşturma kapsamında, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a ait Ferrari, Porsche, Mercedes ve Audi gibi lüks araçlar TMSF'ye devredilmişti. Dilan Polat'ın avukatları, "El konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız" dedi.

Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! "El konulan araçları geri isteyeceğiz"
  • Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının başvurusu sonucunda 288 gün sonra tahliye edildi.

Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! "El konulan araçları geri isteyeceğiz" - Resim : 1

"ÖNCELİĞİMİZ TAHLİYE SÜRECİYDİ"

  • Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, tahliye sonrası yaptığı açıklamada, önceliklerinin Polat'ın serbest bırakılması olduğunu belirtti. Polat'ın tahliyesinin ardından, el konulan gayrimenkuller, lüks araçlar ve kayyum atanan şirketlerin durumu merak edilirken, Horoz, "Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de tahliyesinin ardından el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız" dedi.

 NE OLMUŞTU?

  • İstanbul merkezli 6 ilde yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a ait lüks araçlar görüntülenmişti. Polat çiftine ait araçlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında bir süre muhafaza edildikten sonra, kayyım tarafından alınan kararla TMSF'ye devredilmişti. 

Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! "El konulan araçları geri isteyeceğiz" - Resim : 2

  • 16 aracı içeren konvoy, trafikte vatandaşlar tarafından kaydedilmişti.
  • Kayyımın, otopark ücreti ödememek amacıyla bu devri gerçekleştirdiği belirtilmişti. 

Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! "El konulan araçları geri isteyeceğiz" - Resim : 3

  • Ferrari, Porsche, Mercedes ve Audi gibi markalardan oluşan araçların toplam değerinin 150 milyon lira olduğu aktarıldı.
Manisa'da DEAŞ operasyonu Bulgaristan-Türkiye sınırında korkutan yangın Bakan Fidan'dan kritik görüşme! İstanbullular dikkat! Duraklar kapatılacak