Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle haklarında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
  • Birçok suçlamayla 4 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat 19 Ağustos'ta tahliye olarak ortalığı ayağa kaldırmıştı.
  • Kendisinden birkaç önce tahliye olan ablasının da aralarında olduğu ailesiyle gecelere akan Dilan'ın eğlence mekanında Sıla Doğu'yla dudak dudağa halleri tepkilerin hedefi olmuştu.
  • İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu olay sonrası harekete geçerek Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında 'Hayasızca hareketler' de bulunma suçundan re'sen soruşturma başlattı. İfadeleri alınan olaylı kardeşler daha sonra Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti.

SERBEST BIRAKILDILAR

  • Konu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
  • Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin zirvesinde tarih belli oldu Anne ve kızları mezarlıkta öldürüldü AK Parti'den Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama FETÖ kaçağı Ekrem Dumanlı, teröristbaşı Fethullah Gülen'in ölüm anını anlattı