Devlet Bahçeli'den Özel Harekat Başkanlığına 15 Temmuz ziyareti: Özel Harekat Başkanı elini öptü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminde saldırıların hedefi olan Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesi dikkat çekti.

Devlet Bahçeli'den Özel Harekat Başkanlığına 15 Temmuz ziyareti: Özel Harekat Başkanı elini öptü
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminde saldırıların hedefi olan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Devlet Bahçeli'den Özel Harekat Başkanlığına 15 Temmuz ziyareti: Özel Harekat Başkanı elini öptü - Resim : 1

  • Bu ziyaret sırasında Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz ve bazı polisler Bahçeli'nin elini öptü.
  • Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Başkanlığı'na gelen Bahçeli, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı.

Devlet Bahçeli'den Özel Harekat Başkanlığına 15 Temmuz ziyareti: Özel Harekat Başkanı elini öptü - Resim : 2

  • Ziyaretin başlangıcında Bahçeli, "Vatan size minnettardır" yazılı bir çelengi Özel Harekat Anıtı'na bırakarak saygı duruşunda bulundu ve dua etti.
  • Ardından özel harekat polislerini selamlayan Bahçeli, Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız ve diğer yetkililerle bir süre sohbet etti.

Devlet Bahçeli'den Özel Harekat Başkanlığına 15 Temmuz ziyareti: Özel Harekat Başkanı elini öptü - Resim : 3

  • Ziyaretin en dikkat çekici anlarından biri ise, Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz ve bazı polislerin Bahçeli'nin elini öpmesiydi. Bu anlar kameralara saniye saniye yansıdı
Çeşme'deki yangının ortaya çıkış nedeni belli oldu 90 bin camide selalar okundu Hulusi Akar: Darbeciler başımıza geç dedi, hastır dedim Kırmızı beyaza büründü