Devlet Bahçeli'den Narin açıklaması geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Narin Güran için baş sağlığı mesajı paylaştı. "En ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir." Ayrıca Bahçeli, mesajında şehitlerimizi de andı.

Devlet Bahçeli'den Narin açıklaması geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da 8 yaşında canice katledilen Narin Güran için baş sağlığı mesajı paylaştı. Bahçeli, "Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir." dedi.

Devlet Bahçeli'den Narin açıklaması geldi - Resim : 1

İşte Devlet Bahçeli'nin paylaşımı;

"19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir.

Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun."

Narin cinayetinde itirafçının ifadesi ortaya çıktı Narin'in otopsi raporunun savcılık tutanağı ortaya çıktı Narin cinayetinde ilk itiraf! Şehit Üsteğmen Ayar, İmamoğlu'nun akrabası