Devlet Bahçeli'den Abdurrahman Dilipak'ın "hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" sözlerine sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" diyen Abdurrahman Dilipak'ı topa tuttu. "Yazdıklarını tevsik etmezse dünyanın en namert insanıdır." diyen Bahçeli, 15 Temmuz'daki darbe girişimine 'tiyatro' denilmesini de eleştirdi.

Devlet Bahçeli'den Abdurrahman Dilipak'ın "hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" sözlerine sert tepki
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın sosyal medya hesabından yaptığı "hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu" paylaşımına tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'den Abdurrahman Dilipak'ın "hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" sözlerine sert tepki - Resim : 1

DARBE YAPILACAĞINI BİLİYORLARDI

  • Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişimine yönelik açıklamalarda bulundu.
  • Hükümeti suçlayan Dilipak, darbe girişiminin 4 ay önceden bilindiğini iddia etti.

Devlet Bahçeli'den Abdurrahman Dilipak'ın "hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" sözlerine sert tepki - Resim : 2

İşte Dilipak'ın X hesabından yaptığı paylaşım;

Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul.

Devlet Bahçeli'den Abdurrahman Dilipak'ın "hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" sözlerine sert tepki - Resim : 3

DEVLET BAHÇELİ'DEN SERT TEPKİ

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın iddialarına partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada tepki gösterdi.
Ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsvettesi sosyal medya hesabından 15 Temmuz ile ilgili demiş ki; 'Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.' Şayet bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa, şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını tevsik etmezse dünyanın en namert insanıdır. FETÖ'nün propagandası çanak tutulması 15 Temmuz'a 'tiyatro' denilmesi alçaklığın dibidir.

Devlet Bahçeli'den Abdurrahman Dilipak'ın "hükümet darbeyi 4 ay önceden biliyordu" sözlerine sert tepki - Resim : 4

Elebaşılığını Türk Escobar Ürfi Çetinkaya yapıyordu Terör övücü 2 kişi DEM teşkilatında yakalandı İlk cemre düştü Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu