DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan canlı yayında 'Sayın FETÖ' ve 'Sayın Gülen' sözleri

Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV'de, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile girdiği 'FETÖ' polemiğine değindi. İnce'nin iddialarının asılsız olduğunu söyleyen Babacan'ın "Sayın Gülen ve Sayın FETÖ" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde, 6'lı masanın FETÖ'nün ortağı olduğunu söylemişti.

Halk TV'de Şirin Payzın'ın konuğu olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Muharrem İnce'nin kendisine yönelik FETÖ iddialarına cevap verdi.

Babacan, İnce'nin iddialarını yalanlarken, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında tam tersine İnce'nin videoları olduğunu iddia etti.

"SAYIN FETÖ, SAYIN GÜLEN"
Babacan'ın bu sırada, ifadeleri arasında "Sayın FETÖ, sayın Gülen" sözlerini kullanması dikkat çekti.

Babacan, "Bu FETÖ iddiaları, bunlar tamamen yalan. Yıllardır bu işin içinde olan biri olarak. Ve bütün bu 6'lı masa ve Millet İttifakı sürecinde olan insanlar olarak Sayın FETÖ'nün, sayın İnce'nin aklına acaba FETÖ şimdi mi geliyor? Ki sosyal medyada kendisi ile ilgili dolaşan bir sürü videolar var. Yani sayın Gülen'le ilgili güzellemeler yaptığı bir sürü videolar var. 17 Aralık'tan sonra da videolar var. Şimdi FETÖ diye iftirada bulunuyor. İddiasını ispat edemeyene müfteri denir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu eşinin doğum gününü görüntülü arayarak kutladı Afetzedelerin dönüşüne dair açıklama Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf! Malatya'da 3 katlı bina çöktü! 1 ölü