Depremlerin ardından herkes evinin sağlamlığı hakkında endişe ederken Batman'dan paylaşılan görüntüler 'yok artık' dedirtti!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlar oturdukları evin sağlamlığını merak ederken Batman'da çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntü akıllara durgunluk verdi. Evinin kolonlarının tuğladan yapıldığını gören vatandaş herkesi uyardı.

Depremlerin ardından herkes evinin sağlamlığı hakkında endişe ederken Batman'dan paylaşılan görüntüler 'yok artık' dedirtti!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 43 binden fazla hayatını kaybettiği depremler sonrası tüm Türkiye, evlerinin sağlamlığı konusunda endişeye kapıldı. Özellikle İstanbul'da beklenen büyük Marmara depremi endişesiyle kent içi göçler başlarken 80 binden fazla kişi evlerinin kontrol edilmesi için İBB'ye başvurdu.

Depremlerin ardından herkes evinin sağlamlığı hakkında endişe ederken Batman'dan paylaşılan görüntüler 'yok artık' dedirtti! - Resim : 1

BATMAN'DAKİ GÖRÜNTÜ GÜNDEM YARATTI
İstanbul'daki benzer durum Türkiye'nin dört bir yanındaki kentlerde de yaşanırken, Batman'da çekildiği iddia edilen bir görüntü ise sosyal medyada gündem yarattı.

Depremlerin ardından herkes evinin sağlamlığı hakkında endişe ederken Batman'dan paylaşılan görüntüler 'yok artık' dedirtti! - Resim : 2

EVİN KOLONLARI TUĞLADAN YAPILMIŞ
Bir vatandaş depremden sonra binasının temelini kontrol etmek isterken gördükleri karşısında şoke oldu. Evin kolonlarının tuğladan yapıldığını görünce gözlerine inanamayan vatandaş, o görüntüleri "Evinizi kardeşiniz de yapsa temelini kontrol edin" notuyla paylaştı.

Depremlerin ardından herkes evinin sağlamlığı hakkında endişe ederken Batman'dan paylaşılan görüntüler 'yok artık' dedirtti! - Resim : 3
Söz konusu görüntüler, kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

deprem Kahramanmaraş Batman
MİT Taksim saldırısını planlayan teröristi Suriye'de etkisiz hale getirdi! "Özel hastanede tanıdıklarım var" dedi depremzedeleri dolandırdı! Gaziosmanpaşa'da bir ilkokuldaki görüntüler yürekleri ağza getirdi! Artvin'de kopan kaya kütlesi servis aracını ezdi! O anlar kamerada