Depremin etkilediği 11 kentte çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem sonrasında 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışanla 7 gün 24 saat sahada olduklarını belirtti. Özhaseki, "Şehirlerimizin inşa ve ihyası için gece gündüz, dur durak bilmeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Depremin etkilediği 11 kentte çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 ilde, 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışanla 7 gün 24 saat sahada olduklarını belirtti.
  • "Depremden etkilenen 11 şehrimizde 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışma arkadaşımızla 7 gün 24 saat, sahadayız" ifadelerini kullanan Bakan Özhaseki, şunları söyledi: 
"Bütün çabamız, gayretimiz, önceliğimiz depremzede kardeşlerimizi bir an evvel sağlam, güvenli ve sıcak yuvalarına kavuşturmak. Şehirlerimizin inşa ve ihyası için gece gündüz, dur durak bilmeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
  • Konutların yapımı sürerken şehir meydanları, merkezleri ve ana caddelerin de yapım çalışmalarına devam edildiği belirtilen açıklamada, zemini müsait yerlerde, Yerinde Dönüşüm projesiyle vatandaşlara Bakanlığın denetiminde, TOKİ'nin güvencesiyle kendi evlerini yerinde yapma imkanı sunulduğu hatırlatıldı.
2023'ün en yoğun havalimanı MHP'de 55 aday daha açıklandı Ege Denizi'nde deprem Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP, DEM'in elinde oyuncak oldu