Depremin 5. gününde 116. saatte AFAD ekiplerinin destek verdiği çalışmalar sonucu 20 yaşlarındaki genç enkazdan kurtarıldı

Depremin 5. gününde enkaz çalışmalarında nefesler tutuldu. Kahramanmaraş'ta 20 yaşlarındaki genç, ekiplerin yoğun mücadelesiyle 116 saat sonra enkazdan sağ kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ı üst üste vuran iki depremin ardından depremden etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Depremin 5. gününde enkaz bölgelerinde adeta iğne ile kuyu kazan kurtarma ekipleri mucizevi operasyonlara imza atıyor.

116. SAATTE MUCİZE KURTULUŞ
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'ta yıkılan bir binanın enkazından 116 saat sonra bir kişi sağ çıkartıldı.

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kahramanmaraş'ta faaliyet yürüten Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kent merkezindeki Emek Apartmanı enkazında çalışmalarını yoğunlaştırdı.

AFAD ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar sonucu, 20 yaşlarındaki genç, depremin üzerinden geçen 116 saat sonra enkazdan sağ kurtarıldı.

Depremzede, alkışlar ve tekbirler eşliğinde taşınarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş'ta deprem anından yeni görüntüler Depremin merkez üssünde arama kurtarma çalışmaları bitti Yardım TIR'larını soyup çiftliğine stokladı Katar'dan bir yardım daha