Depremden 248 saat sonra kurtarılan Aleyna, yaşadıklarını anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremden 248 saat sonra enkaz altından kurtarılan Aleyna Ölmez, yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini ziyaret ettiğini söyleren Ölmez, mücadele ettiğini ve hiç vazgeçmediğini belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248'inci saatte enkaz altından kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez tüm Türkiye'ye umut olmuştu.

Enkazdan kurtarıldıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi görmeye başlayan Aleyna, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Eşime Erdoğan'ın kendisini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kendisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eder Ölmez, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ziyarete geldi, iyi hissettim, gururlu hissediyorum. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor." dedi.

Ölmez, "Mücadele ettim, uğraştım, vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı, yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

deprem Ankara Kahramanmaraş