Denizli'de Hayvanseverden Felçli Kediye Özgün Yürüteç Yapımı

Denizli'de bir hayvansever, felçli kedisi için özel bir tekerlekli yürüteç tasarladı.

Denizli'de Hayvanseverden Felçli Kediye Özgün Yürüteç Yapımı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir hayvansever esnaf, arka ayakları tutmayan kedisi için özel bir tekerlekli yürüteç geliştirdi. Ulus Caddesi üzerindeki bir mobilya mağazasının sahibi olan Şahin Bozdağ (52) ile nişanlısı Ayşe Ekinci, bakımını üstlendikleri Efe adlı kedinin yaşadığı zorluklara çözüm arayışına girdi.

Kedinin Geçirdiği Zorlu Süreç

İki yıl önce apartmanın 7. katından düşen Efe, ciddi yaralanmalar yaşadı. Omuriliğinde meydana gelen kırıklar nedeniyle iki kez ameliyat geçiren Efe, hayata tutunmayı başardı, ancak arka ayakları felç kaldı.

Hayvanseverin Yaratıcı Çözümü

Şahin Bozdağ, kedisinin sürünmeden hareket edebilmesi için sosyal medya aracılığıyla gördüğü bir yürüteç tasarımını kendi dükkanındaki atölyede imal etti. Yürüyüş yeteneği kaybolan kedisi, bu yürüteç sayesinde dolaşma özgürlüğüne kavuştu.

Oyun Günleri Geri Döndü

Bozdağ, kedisinin tekerlekli yürüteç sayesinde rahatlıkla hareket edebildiğini belirterek, "Efe, yürüteçle yeniden oyun oynamaya başladı. Onun mutluluğunu görmek beni çok sevindiriyor," şeklinde duygularını ifade etti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde hayvansever esnaf Şahin Bozdağ, arka ayaklarını kullanamayan kedi...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde hayvansever esnaf Şahin Bozdağ, arka ayaklarını kullanamayan kedi için tekerlekli yürüteç yaptı.

Kaynak: AA

Kızılcahamam'da Sıfır Atık Projesi Başarıyla Uygulanıyor MHP'den Aile Kurumu Çalıştayı Sonuç Raporu Açıklaması 4 kişiden 2'si yakalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet havanda su dövüyor