Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Aday Oldu

Deniz Bozkurt, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Aday Oldu

Deniz Bozkurt, 17'nci Olağan Gençlik Kolları Kurultayında CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına adaylığını duyurdu. Bu önemli açıklama, CHP Genel Merkezinde düzenlenen basın toplantısıyla gerçekleşti.

Genç Yaşta Siyasi Hayata Adım Attı

Bozkurt, partisinin kapısından 15 yaşında girdiğini belirterek, gençlik kolları genel başkanlığına aday olmanın kendisi için tarifsiz bir heyecan ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Değişim ve Yenilik Vurgusu

Partinin üst kademelerinde gerçekleşen değişimlerin, gençlik örgütlerine de yansıması gerektiğine inanan Bozkurt, bu bağlamda gençlik örgütlerinde bir değişim zamanının geldiğini dile getirdi.

Yeni Bir Örgütlenme İhtiyacı

Seçilmesi halinde, partiye katkı sunmak isteyen nitelikli bireyleri kapsayan bir örgütlenme oluşturmayı hedeflediğini vurgulayan Bozkurt, gençliğin sesinin duyulması ve etkinliğinin artırılması için çaba göstereceğini açıkladı.

Deniz Bozkurt, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında, 17. Olağan Gençlik Kolları...

Deniz Bozkurt, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında, 17. Olağan Gençlik Kolları Kurultayı’nda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Samsun'da 3 araç çarpıştı Komşuya bırakılan 4 yaşındaki çocuğa taciz iddiası Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e 'dur' denilmelidir! Maç öncesi PKK bayrağı skandalı: Yunan zanlı yakalandı