Demokrat Partili Tunay, CHP Bakırköy adayının İmamoğlu'nun doktorunun eşi olduğunu iddia etti!

Yerel seçimler yaklaşıyorken ilçe adayları da kamuoyu tarafındana raştırılıyor. Demokrat Parti GİK üyesi Faik Tunay, CHP Bakırköy Belediye Başka adayı hakkında 'Ekrem İmamoğlu'nun babasının doktorunun eşi' olduğunu öne sürdü.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Faik Tunay, Haber Global'de katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu hakkında iddialarda bulunan Tunay, "Hani nerede liyakat?" dedi.

Demokrat Partili Tunay, CHP Bakırköy adayının İmamoğlu'nun doktorunun eşi olduğunu iddia etti! - Resim : 1

ŞOK İDDİA

Tunay açıklamasında, “Bakırköy de aday gösterilen hanımefendi CHP’li İBB Başkanının babasının doktorunun eşiymiş. Bana bunu partinin içinden insanlar söyledi. Doğru değilse konuşmaya gerek yok ama doğru olması ihtimalini de varsayarsak hani nerede liyakat?” ifadelerini kullandı.

Demokrat Partili Tunay, CHP Bakırköy adayının İmamoğlu'nun doktorunun eşi olduğunu iddia etti! - Resim : 2
CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ayşegül Ovalıoğlu

EŞİ KİM?

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Bakırköy Belediye Başkan adayı  tıbbi uzmanlık alanı nöroloji cerrahisi olan Ayşegül Ovalıoğlu oldu. Bu iddialar üzerine adayın eşi merak konusu oldu. Ovalıoğlu'nun eşi kendisi gibi doktor olan Talat Cem Ovalıoğlu'dur.

MİT, Alman vatandaşı çifti Gazze'den çıkardı Murat Kurum'dan Darülaceze ziyareti Mehmetçik'ten arama-kurtarma çalışmalarına destek Sağlık Bakanı'ndan 'Erzincan' açıklaması!