DEM'den CHP'nin İstanbul saldırılarına "Başarısızlıklarına bize yıkamazlar" tepkisi

CHP, DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday çıkartma kararına karşı çıktı. CHPlilerin siyasi saldırılarına sert çıkan DEM Grup Başkanvekili Sezai Temelli, "Bizim üzerimizden kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışmaları kabul edilemez" ifadelerine yer verdi.

DEM'den CHP'nin İstanbul saldırılarına "Başarısızlıklarına bize yıkamazlar" tepkisi
  • DEM Parti geçtiğimiz hafta 31 Mart'taki Yerel Seçimler'de İstanbul'dan aday çıkartacaklarını duyurdu.
  • CHP'nin ortak olmak için görüşmeler yaptığı DEM Parti, İstanbul, Ankara ve İzmir'den aday çıkartmak için kolları sıvamıştı.

DEM'den CHP'nin İstanbul saldırılarına "Başarısızlıklarına bize yıkamazlar" tepkisi - Resim : 1

CHP'DEN DEM'E SİYASİ SALDIRI

  • DEM'in hamlesinin ardından CHP'den peş peşe sert tepkiler geldi.
  • CHP'li siyasiler, seçmen ve hatta gazeteciler, ortaklık tekliflerini kabul etmeyerek kendi adaylarıyla seçime girmek isteyen DEM Parti'yi hedef aldı.
  • DEM Parti'nin 'AK Parti ile masaya oturduğu' ve 'DEM-AK Parti ortaklığı' gibi iftiralarda bulunan CHP'lilere sert tepki DEM Grup Başkanvekili Sezai Temelli'den geldi.

DEM'den CHP'nin İstanbul saldırılarına "Başarısızlıklarına bize yıkamazlar" tepkisi - Resim : 2

"BAŞARISIZLIKLARINI BİZE YIKAMAZLAR"

  • 10Haber'den Caner Polat'ın haberine göre, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, İstanbul'da aday gösterme kararına tepki gösteren CHP'yi topa tuttu.
  • Temelli, "Siyasi nezaketsizlik. Bizim üzerimizden kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışmaları kabul edilemez" diye yanıt verdi.

DEM'den CHP'nin İstanbul saldırılarına "Başarısızlıklarına bize yıkamazlar" tepkisi - Resim : 3

  • Bu gelişmenin ardından CHP’ye yakın bazı isimler, "Başak Demirtaş'ın AKP'nin adayı olduğu, Murat Kurum'a seçimi kazandıracakları, Selahattin Demirtaş'ın da cezaevinden çıkacağı, Başak Demirtaş'ın kayyum atanmaması karşılığında aday olduğu" gibi eleştirilerde bulundu.
Başak Demirtaş'tan İstanbul kararı Çağlayan Adliyesi saldırganlarının hain planı ortaya çıktı Elazığ ve Konya'da eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi 4 ilde eğitime kar engeli