DEM Parti Tunç Soyer tepkisi olarak İzmir'den aday çıkartacak

31 Mart'taki Yerel Seçimler öncesi CHP'nin en büyük güvencelerinden DEM Parti de büyükşehirlerde aday çıkartmaya başladı. CHP'nin ortaklık teklifini kabul etmeyen DEM Parti'nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmemesine tepki olarak aday çalışmalarına başladıkları belirtildi.

DEM Parti Tunç Soyer tepkisi olarak İzmir'den aday çıkartacak
  • 31 Mart'taki Yerel Seçimler için partiler aday belirlemelerine devam ederken, gözler CHP'nin eski ortakları DEM ve İYİ Parti'ye çevrilmiş durumda.

DEM Parti Tunç Soyer tepkisi olarak İzmir'den aday çıkartacak - Resim : 1

DEM TEK TEK ADAY ÇIKARTIYOR

  • CHP'ye yaptıkları 'şeffaflık' detayının kabul edilmemesi üzerine ittifak yapmayan DEM, Yerel Seçimler için adaylarını açıklamaya başladı.
  • DEM Parti'de Bolu için Veli Saçılık, Antalya'da Kemal Bülbül ve Ankara'da Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş isimleri netleşti.

DEM Parti Tunç Soyer tepkisi olarak İzmir'den aday çıkartacak - Resim : 2

  • İstanbul'un cezaevindeki Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın adı geçerken, İzmir'de de flaş bir gelişme yaşandı.
  • Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'de Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmemesine tepki olarak İzmir'den aday çıkartmaya hazırlandığını açıkladı.

DEM Parti Tunç Soyer tepkisi olarak İzmir'den aday çıkartacak - Resim : 3

1 yılda 420 organize suç çetesi çökertildi Gezeravcı yaptığı deneylerle bilime ışık tutuyor! DEM Parti'de yerel seçim krizi! Özlem Zengin'den Nevşin Mengü'ye yanıt!