Delirmenin belirtileri neler? Aşkım Kapışmak'tan Buket Aydın'a açıklamalar

Buket Aydın'ın "Delirmenin belirtileri neler?" sorusuna yanıt veren yazar Aşkım Kapışmak, madde madde anlattı. Kapışmak, "Yatıştırmak için bağımlılık geliştirir ve aşırı gülerler." dedi.

  • tv100'de Buket Aydın Soruyor'un konuğu olan yazar Aşkım Kapışmak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
  • Delirmenin mimiklerden anlaşılabileceğini belirten Kapışmak, "Yatıştırmak için bağımlılık geliştirir ve aşırı gülerler." dedi.
  • Aşkım Kapışmak'ın açıklamaları şöyle:
Delirme emareleri, mesela bir konuyu alır psikoz gibi tekrar tekrar gündeme getirir. Aynı konuda sürekli kalmaktır. Bir diğeri mimiklerdir. Sürekli bir hiperaktivite ile birlikte mimikler değişir. Bazen uzun uzun boş boş bakar bakışlardan bir duygu alamazsın. Sözünü çok keser. En tuhaf olanı gülmektir. Aşırı gülmek. Abartılı abartılı gülmeler o kahkahalar anırırcasına… Bu kadar yüksek seviyede bir gülme neşeden değil delirmedendir. Çocukluğunda baskılanan engeller konulan tüm fenomenler bugün çok daha cesur hareketler yapıyor. Süper egolarının sesini kısıyorlar. Artık birileri beni görse her şeyi yapabilirim seviyesine gidiyor artık.
Bahçeli'den Özel'e: Birbirimizi kırmıyoruz inşallah Kılıçdaroğlu: Biz CHP'liler, yalnızca halk için ayağa kalkarız Bahçeli'den DEM Partililerle tokalaşma yanıtı Bahçeli, DEM Partili vekillerle tokalaştı