Değişimden vazgeçti mi? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan kurultay açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4-5 Kasım'da yapılacak CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin, "Sayın Genel Başkanımız, adayımız sayın Özgür Özel, ben ve bütün aktörler aynı sorumlulukla yollarına devam ediyorlar." dedi.

Değişimden vazgeçti mi? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan kurultay açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Şişli'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen 'Büyütülen Hayallerle Cumhuriyet ve Kadın' etkinliğine katıldı.

Etkinlik öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu, 'Değişimden vazgeçti mi?' sorusuna yanıt verdi.

İmamoğlu, "Kararı kendim aldım. Tüm aktörler yollarına devam ediyor. Özel ile tariflediğimiz yoldayız" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Hayır hiç öyle bir durum yok. Yani bir makamla ilgili benim düşüncelerimin yan yana koyularak değişip değişemeyeceği şeklini düşünenler ya beni tanımıyorlar ya da ideallerime ve siyasete bakışımla ilgili hiçbir bilgiye sahip değiller. Şunu söyleyeyim; ben Sayın Genel Başkan'ımla da konuştuğumda 4 Haziran tarihinde ne ifade etmişsem bugün aynı kanaatlere sahip birisiyim. Bu konuda da Sayın Özgür Özel'le tariflediğimiz yol yürüyüş biçiminde de aynı noktadayım.

"HİÇBİR SORUN YOK"

Zaten, Sayın Genel Başkanımızla, Genel Başkanımız adına gelen değerli Gürsel Erol Bey'le konuşurken baş, en öndeki mevzu evet pozisyonumu biliyorlar ve buna göre zaten kabul ederek beni bu göreve davet ediyorlardı. Zaten, bu noktada ne Sayın Genel Başkanımız böyle bir davet yaparken bunun karşılığında bir şey ima bile etmeden bu süreci bana tevdi ettiler ki başka bir davranışta zaten bulunmaz. Ben de zaten durumumu, pozisyonumu belli ederek ve sürecin buna göre de yine o koltuğa oturduğumuzda divanın gereken kurallarıyla en adil, en eşit şekilde yürütüleceği noktasında tavır ve davranışları olacağımı kendilerine ifade ederek süreci tarifledik. Dolayısıyla hiçbir sorun yok. Bundan sonra Genel Kurultayın en iyi ve güzel sonuçlar verecek şekilde tanzim edilmesi hususunda Sayın Gürsel Erol ve yetkilendirildiğini biliyorsunuz kurultayla ilgili, uygun görülen arkadaşlarla hazırlıklarını birlikte yapacağız."

Temizlik işçilerinden duygulandıran 'Cumhuriyet' kutlaması Bakan Hakan Fidan'dan İsrail'e tepki Sosyal medya bu kadını konuşuyor! Açıklama geldi Amasya'da bir çiftçi tarlasına 'Cumhuriyet' yasarken görüntülendi