Cüneyt Özdemir'den kadın düşmanlığına ve Buket Aydın'a bel altı ifadeler kullanan Şaban Sevinç'e tepki

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında yaşanan gerginlik gündemde olmaya devam ediyor. Aydın'ı bel altı ifadelerle hedef alan Sevinç'e bir tepki de Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, "Dün akşam ekranlar önünde bir mizojini yaşandı, yani kadın düşmanlığı. Kadın olduğu zaman ahlak meselesine çok hızlı girebiliyorsunuz, fikirlerine katılmadığınız kişiyi bu şekilde hırpalayamazsınız" dedi.

  • Dün akşam TV100'de Cansu Canan Özgen'e konuk olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı.

KREDİ KARTI SÖYLEMİ STÜDYOYU GERDİ

  • Şaban Sevinç, Aydın'ı bel altı ifadelerle hedef alarak "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın, kredi kartıyla saat almaya benzemiyor bu" dedi.

"ŞOV YAPMA, HADDİNİ BİL"

  • Bunun üzerine tepkisini ortaya koyan Buket Aydın ise şu ifadelerle yayını terk etti:
"Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Sana elli saattir kim yazıyor mesajları? Seni kim böyle yönlendiriyor. Şov yapma, haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan. Ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Hadsizsin Şaban Sevinç"

Cüneyt Özdemir'den kadın düşmanlığına ve Buket Aydın'a bel altı ifadeler kullanan Şaban Sevinç'e tepki - Resim : 1

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN 'KADIN DÜŞMANLIĞI' TEPKİSİ

  • Canlı yayında yaşanan tartışma gündemi meşgul etmeye devam ederken gazeteci Cüneyt Özdemir'den tepki geldi. Özdemir yaşananın mizojini olduğunu belirterek şunları kaydetti:
  • "Dün akşam ekranlar önünde bir mizojini yaşandı, yani kadın düşmanlığı. Nedir mizojini: Erkeklerin kadınlarla ilgili entelektüel tartışmalarda bel altı vurmaları.
  • Buket Aydın biliyorsunuz AK Parti'yi savunuyor. Erdoğan'ın savunduğunu da gizlemiyor.
  • Yayında da Şaban Sevinç ile CHP'deki milletvekilleri üzerinden bir tartışmaya giriyorlar. Sonra Şaban Sevinç, bildik bir tartışmadan Buket Aydın'a laf sokuşturuyor.
  • Şaban Sevinç, Buket Aydın'a kredi kartı meselesini getiriyor. Bu kredi kartı meselesi Buket Aydın'a daha önce Okan Bayülgen'in programında sorulmuştu.
  • 'Buket Aydın patronun kredi kartını mı kullanıyor' insanlar bunu konuşuyor. 

"FİKİRLERİNE KATILMASANIZ DA BU ŞEKİLDE HIRPALAYAMAZSINIZ"

  • Buket Aydın'ın gazeteciliğini tartışabiliriz fakat özel hayatıyla ilgili bir şey soruyorsanız söylüyorsanız ya elinizde bilgi belge olacak ya da o konuya girmeyeceksiniz.
  • Fikirlerine katılmadığınız herkesi bu şekilde hırpalamamak ya da aklınıza geleni bir iki defa daha düşünüp  dile getirmek gerekiyor.

Cüneyt Özdemir'den kadın düşmanlığına ve Buket Aydın'a bel altı ifadeler kullanan Şaban Sevinç'e tepki - Resim : 2

"ÖZNE KADIN OLUNCA AHLAK MESELESİNE ÇOK HIZLI GİREBİLİYORSUNUZ"

  • Erkek de girebiliyor musun? Giremiyorsun. Niye? Kalkıp bir tane çakmasından korkuyorsun ama kadın olduğu zaman ahlak meselesine çok hızlı girebiliyorsunuz."

"KİMSE O KARTLA ALIŞVERİŞ YAPMIYOR"

  • "Kredi kartı meselesinde Buket Aydın'a çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum" diyen Özdemir, ekip arkadaşı Kenan Taş'ı yayına bağlayarak şirket kartını nerede kullandığını sordu.
  • Ayrıca Özdemir, kendisinin de bir dönem Kanal D'de çalıştığını hatırlatarak, "Şirketlerde üst düzey yöneticilere kredi kartı verilirdi. Neden? Önemli biriyle yemek yiyeceksindir, olay yerine gitmişsindir, ödeme yapıp fiş almaktansa o kartı kullanırsın. Kimse o kartla alışveriş yapmıyor" dedi.

Kaynak: haberet.com

Kayseri'deki provokasyonlarda PKK bağlantısı YÖK'ten ikinci öğretim kararı! İkinci öğretim kapatıldı mı? Cübbeli Ahmet ekonomiyi eleştirdi Özgür Özel'in ışık açma-kapama eylemi çağrısına yanıt